Bjerringbro Dykkerklub har adresse på Pilevej 12, 8850 Bjerringbro.

Her råder vi over gode klublokaler, hvor både sociale arrangementer og undervisning finder sted. Vi har også gode værkstedsfaciliteter og kompressorrum.

 
Vi mødes hver onsdag kl 19 – 22, hvor vi planlægger de næste dyk, roder med udstyr og fortæller røver-historier.
Dykkeraktiviteter
I løbet af året arrangerer klubben mange forskellige dykker aktiviteter – f.eks.. fyraftensdyk, heldagsture, weekendture, natdyk, samt kortere eller længere ture til udlandet.
Fyraftensdyk er typisk ved nogle af de nære havområder, fx Århus, Djursland, en af fjordene eller søerne ved Silkeborg. Dagsture kan være mange steder i Jylland, f.eks. Lillebælt eller bådtur på Kattegat eller Nordsøen. Weekendturene kan være overalt i Danmark, men også Norge eller Sverige.
Medlemmernes interesser spænder vidt, og vi lægger stor vægt på at lave ture for alle – både naturdyk og vragdyk. Lejlighedsvist arrangerer vi særlige ture, som kræver højere certificering og evt. trimix uddannelse.
Flere af turene lægger vægt på at familien kan deltage, hvor der både er  dykning, badning, snorkling, kajakker og  fælles hygge, f.eks. grill m.m.
Ud over de ture der arrangeres af klubbens tur-udvalg, er der også rigtig mange improviserede ture. Disse aftales ofte på klubaftenen om onsdagen eller via nettet.

Klubben har en 5,5 meter rib, men flere medlemmer har også både, som vi benytter når vi vil på havet.
Det er generel meget stor deltagelse ved klubbens ture, hvilket også gør at vi på klubturene til fx Norge normalt har flere både med, for at alle kan være med.

Andre aktiviteter
I klubben vægter vi sikkerhed og udstyr højt, så derfor har vi en række tilbagevendende aktiviteter med udstyr hvert år; hvor vi hjælper hinanden – f.eks. flaskeeftersyn, trykprøvning af flasker, rensning af udstyr, udskiftning af manchetter etc.

Derudover er der forskellige former for foredrag, som kan være interessante i forbindelse med dykning.

Festlige aktiviteter

Klubbens festudvalg arrangerer hvert år flere festlige aktiviteter, som f.eks. gløggaften, julefrokost mv. Om sommeren griller vi jævnligt sammen i forbindelse med klubaftenerne, når vejret indbyder til det.

Udstyr
Klubben råder over en del udstyr, som kan lejes af medlemmer. Er du f.eks. nystartet, er leje af udstyr en god måde at komme i gang med sporten. Mød op og hør mere på en klubaften.

 
Bliv medlem
Bliv medlem

Sponsorer


Besøg vores side
Bjerringbro Dykkerklub | Pilevej 12 | 8850 Bjerringbro | Tlf.: 31900499