Klubbens historie


Bjerringbro dykkerklub blev stiftet den 29. september 2003. En flok nyuddannede dykker gik sammen om at starte klubben. I den første tid under primitive forhold, hvor kompressoren, foræret af Bjerringbro kommune, stod hjemme hos en af medlemmerne, og klublokalerne blev delt med Bjerringbro Motorsport på den gamle skole i Hjermind.

Klubben voksede støt efter en stor indsats fra medlemmerne, og i slutningen af 2005 blev klubben meldt ind i Sportsdykkerforbundet.

Det stigende medlemstal betød et nyt og bedre klublokale på skolen og en større kompressor, men der var ikke mulighed for at have kompressoren i de nye lokaler, så 1. januar 2008 flyttede klubben i lokaler på Baldersvej. Her var der et lille køkken, undervisningslokale og på sigt et kompressorrum.

Ingen dykkerklub uden båd, og efter en del frivilligt arbejde, fonde og lokale firmaer købte klubben en RIB, som den dag i dag er sejlende.

Varmeregningen på Baldersvej var stor uden der var varmt, så efter en del søgen lykkedes det at finde klubbens nuværende lokaler på Pilevej. Her har klubben haft til huse siden foråret 2013.

Klubben har siden 2005 haft egne instruktører og har uddannet dykkere lige siden.
Klubben er en aktiv klub med mange klubture, udlandsture og ugentlig klubaften, og der er siden klubbens start udgivet et klubblad ca. 4 gange årligt.


Bliv medlem
Bliv medlem

Sponsorer


Besøg vores side
Bjerringbro Dykkerklub | Pilevej 12 | 8850 Bjerringbro | Tlf.: 31900499